fbpx
LinkedIn voor introverte ondernemers                    
 
Je weet het. 
LinkedIn is anders dan alle andere platformen! Anders dan het frivole en luchtige Facebook, lijkt in niets op de snelheid en hoeveelheid van Twitter en heeft al helemaal niets te maken met de schoonheid van Instagram. 
Het is wel een platform om serieus rekening mee te houden. 
Het is een platform waar je wel iets mee wil doen... alleen hoe werkt het? Hoe kun je het laten passen in jouw wereld? 

 
Jij bent ondernemer.
Je voelt je een professional als het gaat over je vakgebied. Je bent een kanjer in je werk, je helpt je klanten echt vooruit. Wanneer je gesprekken hebt met mensen, horen ze dat je een vakvrouw of vakman bent. Je bent goed in datgene wat je doet. Daar twijfel je niet over. 
Je krijgt nu klanten via mond-tot-mond reclame. 
Het spreekt zich rond en daar wil je meer van. Je wil je netwerk vergroten en daar waar kan verdiepen. Je hebt geen idee waar te beginnen of hoe je dat in deze tijd aanpakt. Je vraagt je af hoe je aan nieuwe klanten komt en hoe dat online werkt.  

 
Daarom wil je meer weten over online netwerken. 
Je zit niet te wachten op toverwoorden of tips & tricks om binnen een maand 10.000 volgers te hebben. Je wil gewoon een gedegen plan met goede uitleg over hoe je je gedraagt op LinkedIn, hoe je je kunt verbinden met anderen, hoe je groeit op LinkedIn in je eigen tempo. 
 
Je bent bereid om ervoor te werken en datgene te doen wat nodig is. 
Je wil de grens van je comfortzone oprekken, omdat je weet dat het nodig is om de volgende stap te zetten. Om jezelf nog meer als professional neer te zetten, om jezelf en je bedrijf te laten zien aan de rest van de wereld. 

 • Je zoekt een programma waarbij je echt aan de slag gaat. Want je weet wat er van je verwacht wordt en je regelt je eigen planning daarvoor. 
 • Je ontvangt graag feedback om te weten of je op de goede weg zit. 
 • Je wil de mogelijkheid hebben om vragen te stellen. Ook van die kleine vragen, die onbenullig lijken. 
 • Je wil weten hoe je LinkedIn gebruikt om nieuwe klanten te werven.
 • Je wil graag een beter LinkedIn profiel dat voor je werkt en dat geen online CV is. Je bent per slot van rekening ondernemer, dus het mag wel meer betekenis krijgen.

 • Je doet mee aan een vastomlijnd programma. 
 • Je krijgt gedegen uitleg over LinkedIn en je gaat snappen hoe het voor jou kan werken.
 • Je leert hoe je je persoonlijke profiel schrijft en creëert.
 • Je ontvangt templates en voorbeeldzinnen die je één-op-één kunt overnemen.
 • Je mag je profiel toesturen om persoonlijke, schriftelijke feedback te ontvangen. 
 • Je ontdekt je doelgroep voor LinkedIn en hoe je deze vindt op LinkedIn.
 • Je maakt een contentkalender gericht op jouw doelmarkt. 
 • Je leert om persoonlijke uitnodigingen te sturen en je creëert daarvoor je eigen tekst. 
 • Je krijgt een groter en hechter netwerk. 
 • Je leert over het algoritme van LinkedIn en hoe je dit toepast op jouw bedrijf. 
 • Je gaat leads halen uit je online netwerk. 
 • Je gaat geschreven aanbevelingen vragen en geven. 
 • Je krijgt gratis toegang tot alles Q&A sessies over LinkedIn in 2021.

Dit is het moment om in actie te komen. Om voor jezelf en je bedrijf te kiezen en een standpunt daarvoor in te nemen. Je bent er echt klaar voor. Dat is de reden waarom je hebt doorgeklikt en waarom je op deze pagina bent uitgekomen. Je weet dat dit je helpt om jouw bedrijf neer te zetten voor wat het nu is en voor wat jij wil bereiken op dit moment. 

En dat is ook het voordeel van dit LinkedIn programma.Je leert hoe je LinkedIn inzet voor nu en voor in de toekomst.Want alles wat je nu doet is voor de toekomst van je bedrijf. Elke stap die je nu zet is om morgen, volgende week en zeker volgend jaar jouw voordeel uit LinkedIn te halen en er de vruchten van te plukken. De vruchten als in een nieuw netwerk, nieuwe leads en nieuwe klanten, een profiel dat werkt (ook als je niet online bent) en een solide toegevoegde waarde voor jou als professional. 

Het gehele programma bestaat uit drie sessies van dik 1.5 uur. 

Sessie 1: Ontdek de kansen & mogelijkheden van LinkedIn. 
Je ontdekt de mogelijkheden en achtergronden van LinkedIn. Hoe kun jij het inzetten? Welke tone-of-voice gebruik je? Wat doe vooral wel en wat vooral niet? Welke instellingen gebruik je en welke zeker niet? Alles zodat jij de meeste kansen creëert voor je zelf en je bedrijf.
Je gaat in deze sessie ook je doel voor LinkedIn vastleggen met je plan van aanpak. En het allerbelangrijkste voor deze sessie is dat we je Ideale Klant Profiel voor LinkedIn gaan vastleggen. Want dat is dé basis voor jouw profiel. 

Sessie 2: Creëer een S.E.X.Y.* LinkedIn Profiel.
Stap voor stap ga je een steeds sterker profiel neerzetten, jazeker: ook jij krijgt een S.E.X.Y.* LinkedIn Profiel. Ik leg je nogmaals uit wat ik met S.E.X.Y.* bedoel, waarom dit goed is voor jou als ondernemer en hoe jij dit als introverte ondernemer kunt meenemen in jouw profilering. Want LinkedIn is zeker geen online CV. Al door de titel en je samenvatting (heet nu INFO) kun jij jouw potentiële klant voor je winnen. Je ontvangt templates voor elke blok informatie en ik geef je voorbeeldzinnen die je één-op-één kunt overnemen zodat je dat niet zelf hoeft uit te vinden. Ik vertel je welke informatie het beste is om te delen zodat je het juiste met jouw profiel uitstraalt. Want dat is wat je zeker wil: positiviteit uitstralen! 
Kortom: Je maakt een profiel dat je helpt om super aantrekkelijk te zijn voor je ideale klant en dat ervoor zorgt dat mensen jou gaan benaderen.

Sessie 3: Gebruik LinkedIn als groeistrategie voor je bedrijf. 
Een goed profiel is de start. En uiteraard wil je meer!
Dus deel ik strategieën met je die jij kan inzetten om meer klanten uit je LinkedIn te halen en je bedrijf te laten groeien. Deze strategieën neem ik stap voor stap met je door zodat je ze en goed begrijpt en op de juiste manier voor jouw business inzet. Ik leer je hoe jij op dat podium gaat staan zodat jij jouw bedrijf in de spotlight zet. Groeien en grootser groeien is key om te leven als ondernemer. Beslis nu dat je meedoet en je krijgt tevens toegang tot: 
* extra videomateriaal op specifieke onderwerpen, 
* check van je gehele profiel + feedback op je summary en headline,
* extra 2x Q&A sessie van 1 uur (via Zoom)
* toegang tot speciale Facebook groep
* EN een 1:1 online support via Zoom van 45 minuten, 

Als je deze training live in Maastricht volgt, betaal je € 250,- per training. Dat is € 750,- voor alle drie de sessies.
Ik weet dat het veel meer waard is, want ik zie en hoor de successen die mensen ermee behalen. En ik weet dat mensen klanten krijgen via LinkedIn die wel meer dan duizend euro waard zijn. 
Dat is niet wat ik aan jou vraag. 

Aan jou vraag ik eigenlijk meer.
Aan jou vraag ik commitment om mee te doen.
Om jezelf en je bedrijf die kans op jouw succes te geven.
Op het succes dat goed genoeg voor jou is.
Opdat je stappen voorwaarts zet. 
Stappen die bij jou passen. 
Waardoor je klanten krijgt die bij jouw passen. 
Waardoor je geld verdient en mensen ontmoet waarvan je merkt dat die steeds beter passen bij de manier waarop jij denkt, waarop jij zaken wil doen en waarop jij wil groeien. 

Ik vraag jouw inzet en jouw investering van € 399,- voor alle 3 de live LinkedIn sessies + de 2 live online Q&A  (vraag & antwoord) sessies + alle EXTRA's zoals een schriftelijke feedback op je S.E.X.Y.* LinkedIn Profiel, toegang tot de speciale Facebook groep waar ook nog van alles in gaat gebeuren EN toegang tot extra Q&A sessies in 2021. Daarvoor word steeds apart uitgenodigd. 

Ik vraag dit aan jou omdat ik weet dat wat ik je leer, het allemaal waard is. 
Ik weet dat jij jezelf, je bedrijf en je klanten beter kunt helpen op het moment dat je mijn training hebt gehad. 
Dat is namelijk wat mijn klanten ook zeggen.  

 

Els Verheijen - loopbaancoach en Enneagramtrainer zegt:

"Krachtig, energiek, betrokken, vriendelijk, behulpzaam en een SUPEREXPERT in het opzetten en onderhouden van krachtige LinkedIn profielen. Josine, mijn LinkedIn profiel wordt steeds sterker dankzij jou fantastische adviezen en de ondersteuning die je daarbij levert."

Marleen van Aken - Overheidsjuriste en Advocate zegt: 

"Afgelopen vrijdag 2 november 2018 een cursus LinkedIn gevolgd bij Josine. Zelden in een redelijk korte tijd, zoveel geleerd. Door haar eigen ervaringen met je te delen, bereikt ze bij jou dat je je eigen doelgroep glashelder kunt visualiseren en kunt beschrijven. Dat helpt enorm om te komen tot je eigen authentieke LinkedIn-profiel. Bijzonder knap van Josine. Daarnaast is ze een buitengewoon enthousiaste levendige persoon, die haar vertrouwen in de mogelijkheden van LinkedIn zo overbrengt, dat je meteen met LinkedIn aan de slag gaat. Met recht een "hands-on" cursus. Iedereen die meer wilt met LinkedIn, naar Josine toe, zou ik zeggen!"

  

Angelique Driessens - HRM Specialist - zegt:

"Josine maakt het voor iedereen op een heldere, gestructureerde manier mogelijk om ZELF het beste uit LinkedIn te halen.Waardevol en een absolute aanrader!"

 Monique Goebbels - Adviseur voor ondernemers - zegt: 

"Josine heeft me laten inzien, op welke wijze ik kan opvallen binnen LinkedIn. Haar kennis en kunde van het online profileren kan ik van harte aanbevelen aan iedereen welke van open en eerlijke feedback houdt. Wat een powervrouw!"

 

En dan zijn er nog mensen die dit invulden op het evaluatieformulier: 
- Zeer leerzaam. 
- Helder, scherp, verbindend, tof.
- Inspirerend.
- Hands-on met veel enthousiasme en deskundigheid.
- Zet aan tot denken en doen.
- Goede investering. 

Ik ga niet tegen je liegen. 
Het is een hoop informatie wat je gaat krijgen en ik doe mijn uiterste best om het zo duidelijk mogelijk aan je te vertellen en om je stap voor stap door alle informatie te loodsen. 
Het is ook hard werken, want ik wil namelijk dat je resultaat behaalt. Ik wil dat je de grens van je comfortzone oprekt en aan je online presentatie werkt en zelf gaat inzien welke goede dingen je allemaal doet. 
Daar is moed voor nodig. 
En doorzettingsvermogen. 

Als je dat allemaal niet erg vindt, 
als dat is wat je nodig hebt om te groeien, 
schrijf je dan in voor deze online training. 

Zoals ik al eerder zei... het is niet voor niks dat je op deze pagina terecht bent gekomen

Het is niet voor niks. 

Aanmelden en betalen doe je hier: AANMELDEN VOOR DE TRAINING

 • Sessie 1: Ontdek de kansen & mogelijkheden van LinkedIn – dinsdag 10 november van 10:00 - 11:30 uur
 • Sessie 2: Creëer een supersterk LinkedIn profiel – woensdag 18 november van 14:00 - 15:30 uur
 • Q&A sessie over Creëer een S.E.X.Y.* LinkedIn Profiel – woensdag 25 november 14:00 - 15:00 uur
 • Sessie 3: Gebruik LinkedIn als groeistrategie voor je bedrijf – woensdag 2 december van 10:00 - 11:30 uur
 • Q&A sessie al je vragen over LinkedIn  -  woensdag 9 december 14:00 - 15:00 uur 
 • EXTRA: schriftelijke feedback op je S.E.X.Y.* LinkedIn Profiel - inleveren voor woensdag 9 december 2020
  • + toegang tot alle video opnamen van deze training
  • + extra videomateriaal
  • + toegang tot speciale Facebook groep


Heb je één van de webinars bij gewoond? Dan krijg je nog iets EXTRA'S!
 

 • + 1:1 live online sessie met Josine van 30 minuten om al je vragen te stellen over LinkedIn.
 • + gratis toegang tot extra Q&A sessies in 2021 waar je voor wordt uitgenodigd. 

Heb je interesse? 
Kun je niet wachten om te beginnen? 

Ik ook niet!!! 
De kennis die ik heb opgedaan over LinkedIn delen met anderen, is een van de fijnste dingen om te doen. 
Elke dag ben ik bezig met LinkedIn, elke dag update ik mezelf over LinkedIn en Online Marketing. 

En dat ga ik jou allemaal leren!!

Aanmelden en betalen doe je hier: AANMELDEN VOOR DE TRAINING

 

 

Heb je nog vragen? 
Mail me gerust: josine@nobelanalytics.nl of bel/app me: 06-54671054. 

Ik ben er voor je.