fbpx
AANBOD voor ONLINE KRACHT

Daar ben je dan!

Ondernemer met een doel voor ogen.
Wetende dat je online zichtbaarder moet zijn. 
Wetende dat je harder moet werken dan wie dan ook om je doel te behalen.

Je hebt alleen geen idee waar te beginnen, wat te doen en in welke volgorde! 

Wat nu?! 

Ik kan je helpen, structuur bieden en aanmoedigen om online steeds zichtbaarder te worden op een manier die ertoe doet, op een manier die jou en jouw doel(groep) helpt. 
Daar heb ik een paar programma's voor: 

>> Manage Your Online Success

Kies je hiervoor, dan ga je niet zelf aan de slag... je zet mij aan het werk. Ik maak je nieuwsbrieven, schrijf je blogs, hou je social media bij en jij houdt je bezig met datgene waar je goed in bent, je vak! We ontmoeten elkaar 1x per maand en de meeste werkzaamheden die daaruit voortvloeien worden door mij uitgevoerd. 

 
 
>> Master Your Online Flow

Met dit programma begeleid ik je 6 maanden om je te leren hoe je zelf je bedrijf online in the picture zet. We ontmoeten elkaar 2x per maand en tussendoor krijg je huiswerk op. Na deze periode weet jij precies wat er van je verwacht wordt om een online succes van jezelf te maken. 

 
>> Sexy* LinkedIn Profiel 

* Wil je meer met LinkedIn? 
Dan is het goed om eerst je basis goed te hebben: je profiel. Voor het maken van je profiel heb ik een 5-stappen proces. Als ik daarmee klaar ben heb jij een volledig ingevuld profiel, een zogenaamde All Star of in mijn taal: een Sexy* LinkedIn profiel en in dit geval staat Sexy voor... *jouw Sprankelende Expertise X-l’t je business voor You ;-).