MASTER YOUR ONLINE FLOW

Je bent al aantal jaren ondernemer en je weet dat je online vindbaar moet zijn, tenminste dat zegt iedereen. Vroeger kreeg je voldoende klanten via mond-tot-mond reclame en je merkt dat dit steeds minder wordt. Je weet dat het tegenwoordig anders gaat en je weet niet hoe je dit moet aanpakken. Je bent begonnen met social media en plaatst af en toe een bericht. Je hebt moeite om berichten te maken, om het vol te houden en je beseft dat je wel wat hulp kunt gebruiken. 

Want hoe doe je dat nu, je bedrijf online vindbaar maken? Hoe zorg je ervoor dat je klanten je vinden en zich vervolgens ook bij jou inschrijven voor je nieuwsbrief, workshop of training. 
Is daar een recept voor? Kun jij dat ook? 

Ja, dat kun jij ook! 

Samen met mij ga je aan de slag om jouw online zichtbaarheid naar een hoge niveau te tillen, met het half jaar programma van  Master Your Online Flow

Wat gaan we doen?

Onderzoek naar je doelgroep 

Wie is jouw liefste klant, voor wie wil jij het allerliefste werken. 
Middels een vragenlijst, ons gesprek en onderzoek komen we erachter wie jouw favoriete doelgroep is, waar zij mee zitten - wat hun uitdagingen zijn en waar jij hun het allerbeste mee kunt helpen. 
>> Het onderzoek is een enquête waarvoor ik je de 3 beste vragen geef, die je aan je doelgroep moet stellen om antwoorden te krijgen waar je iets mee kunt. De uitkomsten zijn belangrijke input die je nodig hebt om jezelf te positioneren als expert op jouw vakgebied. Je gaat het gebruiken voor je blogs, je artikelen en je online berichten.

eBook

Om je doelgroep te bedanken dat ze de enquête invullen, bestaat de mogelijkheid om een eBook over jouw vakgebied weg te geven. Het is sowieso heel goed om een gratis eBook te hebben. 
>> Ik leer je hoe je een eBook is ingedeeld.
>> Ik vertel je hoe je een eBook kunt maken.
>> Ik lees met je mee en geef feedback. 


LinkedIn 

Om je als professional goed neer te zetten, dient je LinkedIn profiel op en top te zijn. Het dient als reclamezuil van jouzelf en jouw bedrijf. Zie LinkedIn als één groot netwerkevent waarop jij aanwezig bent met jouw profiel oftewel jouw reclamezuil. 
Wanneer mensen je opzoeken op Google, zullen 99 van de 100 keren als eerste jouw LinkedIn profiel zien. Bij het openen daarvan is een goede eerste indruk superbelangrijk. 
>> Ik vertel je waar wat moet staan en je krijgt templates om onderdelen van LinkedIn zelf te schrijven. 
>> Ik leg je uit hoe je met LinkedIn om kunt gaan om meer resultaten te krijgen. 
*wil je je LinkedIn profiel niet zelf schrijven, dan doe ik dat voor jou. Prijs op aanvraag. 


Blogs / artikelen 

Een belangrijk onderdeel van online zichtbaarheid is je expert-status aantonen. Aan je potentiële klanten laten zien dat jij verstand van zaken hebt, dat jij weet wat je doet. 
Door het schrijven over je vakgebied laat je zien waar jouw specialiteit zit, maak je je kundigheid zichtbaar. Want door te schrijven verdiep jij je in zaken waardoor je meer en meer kennis krijgt en kunt delen. 
>> Ik geef je diverse manieren waarop je een blog kunt schrijven. 
>> Ik controleer je blogs en geef feedback. 
>> Ik leer je de trucs om de leesbaarheid te vergroten. 

Nieuwsbrief

Om je blog of artikel te delen, ga je een e-maillijst opstarten. Ook al wil je misschien geen nieuwsbrief verspreiden, het is altijd goed om e-mailadressen van potentiële geïnteresseerden (=klanten) te verzamelen. 
Door op gezette tijden van je te laten horen, krijg je binding met je doelgroep. Ze gaan op je rekenen en krijgen vertrouwen. Laat je niet misleiden door de naam nieuwsbrief, er hoeft niet telkens iets nieuws in te staan en je kunt het ook een andere naam geven. 
>> Ik leer je hoe je met Mailchimp aan de slag kunt. 
>> Ik leer je hoe je met een eenvoudige opmaak, veel kunt bereiken. 

Contentkalender+

Om te weten wat je wanneer wil of kunt plaatsen, creëren we een contentkalender. Dat is een kalender waarin je bijhoudt wanneer je wat gaat plaatsen en op welk platform. 
>> Ik leer je vooruit werken en inplannen voor de toekomst. 
>> Ik leg je uit hoe je dat doet en met welke tools. 

En er is nog meer!

We praten over acquisitie, je (bedrijfs)doelen, je zoekwoorden, verbeteringen voor je gesprekken, je follow-up aan klanten, je netwerk, je website en alles wat voor jou op dat moment nodig is. 

We ontmoeten elkaar 2x per maand, elke ontmoeting duurt 1,5 uur en je krijgt huiswerk op. Het programma duurt minimaal 6 maanden. 


Na MASTER YOUR ONLINE FLOW ben jij in staat om op zelfstandige basis je eigen bedrijf online zichtbaar te maken. 

Wil je dat?

Neem dan contact met mij op! 
josine@nobelanalytics.nl of beter nog: geef je op voor een PEPtalk en stuur jouw antwoorden op de drie vragen mee > klik door naar de PEPtalk  

Op jouw Online Kracht! 

Josine