fbpx
MANAGE YOUR ONLINE SUCCESS
* Ben je ondernemer? 
* Ben je je ervan bewust dat social media een onderdeel van je business strategie moet zijn om meer business te krijgen?
 
Dus je weet dat je online actief moet zijn om:
✔ Beter gevonden te worden,
✔ Online zichtbaarder te zijn,
✔ En om meer leads te krijgen. 
 
Je hebt echter geen zin, notie of tijd om dit zelf te doen? 
Je zoekt iemand aan wie je dit kunt uitbesteden. 
 
Dan ben je bij de juiste persoon uitgekomen. 
 
Je hoeft het ook niet allemaal zelf te doen. Jij kunt de dingen blijven doen die je leuk vindt, jij kunt je met je vak bezighouden en ondertussen ga ik voor je aan de slag.
 
Alhoewel... eerst gaan we samen iets doen.
 
Je doelgroep bepalen
Heel belangrijk is om te weten wie je doelgroep is, wie je aller-allerbeste klant zou kunnen zijn. En dat kan een consument of een zakelijke doelgroep zijn. 
Als we dat hebben uitgepuzzeld en besproken, stuur ik een enquete naar je doelgroep. We gaan ze 3 vragen stellen die ons helpen om nog beter de communicatie met je doelgroep te finetunen. 
 
Jouw contentkalender
Nu we weten voor wie jij wil werken, weten we ook waar ik over kan schrijven. De thema’s leg ik voor je vast in een contentkalender. Daar kun jij op zien wat ik wanneer voor je ga plaatsen. 
Welke content kun je dan aan denken? 
 
Je blog
We beslissen samen waar ik over ga schrijven. Ook belissen we samen hoe vaak ik schrijf. Ik plaats ik deze blog op je website (als dat mogelijk is) en ik verdeel het over je social media. 
Uiteraard stuur ik je blog uit. Dat doe ik via:
 
Je nieuwsbrief
Elke ondernemer die iets betekent heeft een nieuwsbrief, dus jij ook. Ik verzorg je nieuwsbrief in Mailchimp. Voor zover je dat nog niet hebt, maak ik een account voor je aan en zorg ik ervoor dat alle instellingen goed staan. 
 
Je social media
Aan de hand van de doelgroepbepaling weet ik welke social media het beste is om op aanwezig en actief te zijn. Ik onderhoud al je social media en voorzie ze van berichten, met of zonder foto’s. 
 
Je LinkedIn profiel
Iedereen zoekt elkaar online op. Het eerste resultaat is meestal je LinkedIn profiel, dus is het aan te raden om hier als ondernemende professional goed en commercieel op te staan. LinkedIn is geen banenzoek-website meer. Ga LinkedIn zien als een groot online netwerkevent met jouw profiel als gratis reclamezuil. 
Je LinkedIn profiel ga ik voor je in orde maken, instellingen goed zetten en zorgen dat je via dit platform goed bereikbaar bent. 
 
Je website
Als het goed is, heb je al een website. Je website is het middelpunt van je communicatie. Ik kijk er met een commercieel oog naar en geef je tips & tricks om je website aan te passen. Indien nodig pas ik teksten en pagina’s aan en neem ik daarvoor contact op met jouw webbouwer. 
Natuurlijk letten we ook op het gebruik van je zoekwoorden. 
 
En ik doe nog meer!
We komen per maand 1x bij elkaar waarbij we praten over je (bedrijfs)doelen, afspraken maken over je acquisitie, bespreken hoe je je gesprekken kunt verbeteren of je pitch en eigenlijk praten we over alles wat voor jou op dat moment nodig is om stappen te zetten in je carriere als onderneemster/ ondernemer. 
 
Het programma duurt minimaal 6 maanden, omdat ik graag wil dat je succesvol wordt en blijft met je online presentatie. 
 
Met MANAGE YOUR ONLINE SUCCESS ben ik jouw online marketeer, ik zorg ervoor dat al jouw online communicatie opgestart wordt, gaat lopen en voor je gaat werken. Daarnaast fungeer ik als sparringpartner. 
 
✔ Wil je dat? 
✔ Is die wat je zoekt?
Neem dan contact met me op, door een mail te sturen naar josine@nobelanalytics.nl of beter nog, meld je aan voor een PEPtalk en geef antwoord op de drie vragen die ik je daar stel.  
Daarna maken we een afspraak om elkaar te ontmoeten. 
 
Op jouw Online Kracht! 
 
Josine