fbpx
Neem Contact me op

Heb je vragen? Wil je een Gratis PEPtalk van 1 uur met mij? pasfoto-JosineVanDeNobelen

Stuur een e-mail naar josine@nobelanalytics.nl, 
Bel me op 06-54671054,  
of vul onderstaand formulier in. 

Tot binnenkort!

  Josine 

Nobel Analytics

Baroniestraat 15
6247 EG  GronsveldView Josine van de Nobelen's profile on LinkedIn


 

Connect

Ik vind het altijd leuk om andere ondernemende vrouwen (en mannen) te ontmoeten.
Je kunt op verschillende contact leggen, of me volgen. 

Tot ziens! 

Testimonials over Josine

Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn. Ben ik nog iets vergeten? O ja, Youtube, Google+. Weet je wat: we doen er nog een nieuwsbrief via Mailchimp bij! En natuurlijk hebben we nog een website....en webshop.

Als ondernemer zorg je dat je bedrijf aanwezig is op internet en met name social media. Maar dan? Af en toe een update van project of product?  Leuk, zeker als er door volgers wordt geliked en gedeeld. Het voornemen om consequent volgers te informeren groeit.

Het blijft echter bij een voornemen en in deze drukke tijden, waar de klant hoge eisen stelt aan toegevoegde waarde, daalt het posten van een status-update op de prioriteitenlijst. En dan? Wat doe ik met al die "losse eilandjes"? Kan ik er veel meer uithalen?

"Natuurlijk!", zegt Josine van de Nobelen van Nobel Analytics!

In een gesprek met haar ontstaat een ware PEPtalk, waarbij nieuwe inzichten ontstaan. Josine laat je nadenken over jouw specifieke situatie, over jouw type bedrijf in combinatie met social media, je doelgroep en je product/dienst. En in dat zelfde gesprek werd mij duidelijk hoe ik van al die losse eilandjes één sterk land kan maken, in combinatie met de nieuwsbrief, website en webshop. Wauw, ik was gemotiveerd! Na het gesprek ben ik deze hypothese gaan uitwerken tot een plan om dit zo snel mogelijk uit te gaan voeren.

En hoe weet ik of de denkwijze goed zal zijn? Dat ga ik doen door te meten met Google Analytics. Ook dat heeft Josine me laten inzien. Haar boek "Master je Website" leert me hoe ik dat efficiënt kan gebruiken. Mijn prioriteitenlijst zit er plotseling heel anders uit en ik heb er zin in!

Dank je, Josine!

Kurt Meese, Wolfs Verlichting
www.wolfs.nl