fbpx
Boek: MASTER je website.

Speel met Google Analytics voor meetbaar succes

Hoe effectief is jouw website? Komt hij bovenaan in zoekmachines bij de juiste zoekwoorden? Kan jouw doelgroep je makkelijk vinden? En eenmaal op je website, weet jij de aandacht van bezoekers ook vast te houden?

cover-MASTERjewebsite

Google Analytics is het meest uitgebreide gratis programma voor het analyseren van het bezoekersgedrag op jouw site en verkeer naar jouw site. Toch zijn er maar weinig ondernemers die daarmee regelmatig de effectiviteit van hun site meten én op basis van die metingen acties ondernemen. Het lijkt allemaal veel te ingewikkeld en te tijdrovend.

Toch kan slimme websiteanalyse het verschil maken voor jouw onderneming en je website omzetten in een heuse conversiemachine! Hoe? Josine van de Nobelen legt het je uit aan de hand van haar MASTER-methode. Toegankelijk en lichtvoetig, zonder technisch te worden. Zo wordt websiteanalyse met Google Analytics kinderspel!

 

Boek kopen?
Ik stuur je graag een gesigneerd exemplaar!
Bestel jouw boek hier.

Josine van de Nobelen (1966) is een atypische webanalist: ze zit niet de hele dag met haar hoofd in de cijfers en verliest zich niet in de technische kant van webanalyse.

Juist daarin spasfoto-JosineVanDeNobelenchuilt haar kracht: ze weet in gewonemensentaal aan iedereen uit te leggen hoe webanalyse met Google Analytics werkt en hoe je het effectief inzet voor je bedrijf. Via haar bedrijf Nobel Analytics helpt ze ondernemers wegwijs te worden in de wereld van webanalyse.

PEPtalk

Gratis eBook: 11 zaken die je per direct moet aanpassen voor een Sexy* LinkedIn profiel

Testimonials over het boek 
Ik ben trouwens begonnen met 't lezen van je boek. Erg goed geschreven en goed te begrijpen! Chapeau :) 
---
"Goed geslaagd in het neerzetten van een niet-technisch verhaal.
Kunnen velen het voordeel mee halen! Nogmaals komplimenten."
---
"MASTER je website.
Heerlijk handzaam, begrijpelijk boek!! Josine bedankt dat je allemaal zo makkelijk maakt voor ons!"
---
"Wat heb jij toch een mooi vak, web-analyse. Daar waar ik eerder twijfel had over nut en noodzaak van webanalyse, ben ik nu helemaal om.
Sterker: ik ben enthousiast, ik vind het fantastisch, ik wil ermee aan de slag - en wel zo snel mogelijk. Hoe heb ik dit kunnen laten liggen???

En dat allemaal dankzij jouw boek. Mijn complimenten. Het leest als een trein, het heeft een goede en logische opbouw en vele eye-openers."
---
"Super boek Josine! Leest gemakkelijk, bruikbare tips een aanrader."
---
"Josine snapt de klant!!"
---
"Jeetje Josine... wat schrijf je leuk!! Hoofdstuk 1 zojuist gelezen en dat smaakt naar meer! Begon met het idee 'technisch verhaal' maar de vergelijking met sport is verrassend en triggert mij om verder te lezen!"
---

Leave a Comment

  1. Beantwoorden

    Super boek Josine! Leest gemakkelijk, bruikbare tips een aanrader, Gr Joyce Hrmoovs

  2. Wat een fantastische boekpresentatie!! Dank voor al jullie aandacht en aanwezigheid!!! (live en in gedachte)